متن استاتیک شماره 54 موجود نیست متن استاتیک شماره 54 موجود نیست
  • 1399/02/07
  • - تعداد بازدید: 28
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

توصیه های تغذیه ای برای روزه داران در ماه مبارک رمضان

توصیه های تغذیه ای برای روزه داران در ماه مبارک رمضان

با توجه به شیوع ویروس کرونا و شرایط ویژه به وجود آمده، ماه مبارک رمضان امسال از سال های گذشته متفاوت تر خواهد بود. از این رو رعایت اصول روزه داری سالم ضروری است.

تامین آب بدن اصلی ترین دغدغه روزه داری می باشد. بنابراین باید از مایعات کافی در فاصله زمانی افطار تا سحر استفاده کرد. از بین نوشیدنی ها و مایعات، بهترین گزینه نوشیدن آب (حداقل 6 لیوان در روز) می باشد. همچنین بهتر است در مصرف چای و قهوه زیاده روی نکنید و مصرف نوشیدنی هایی مانند انواع نوشابه ها و آبمیوه های صنعتی را به حداقل برسانید.

 

توصیه می شود حداقل سه وعده غذایی در طول روز داشته باشید که شامل سحری، افطار و شام (2 تا 3 ساعت بعد از افطار) است. وعده غذایی افطار باید سبک باشد و از پرخوری بپرهیزید زیرا علاوه بر اینکه خوردن غذاهای پرحجم با کالری بالا، نه تنها باعث چاقی بلکه باعث اختلال در خواب نیز می شود. بنابراین توصیه می شود که برای افطار از مواد غذایی سالم استفاده شود و مصرف مواد قندی و شیرینی ها را محدود کنید به ویژه بدلیل رعایت نکات بهداشتی از خرید خوراکی های رایج در این ماه از جمله زولبیا و بامیه پرهیز کنید.

لازم است در طول ماه مبارک رمضان، رژیم غذایی متعادل خود را حفظ کنید. از این رو مصرف میوه ها و سبزیجات، جهت تامین ویتامین های مورد نیاز بدن و نیز تقویت سیستم ایمنی در وعده های غذایی نباید فراموش شود. استفاده از غلات کامل و سبوس دار بدلیل فیبر بالا در وعده سحر و شام می تواند به سیری طولانی مدت تر در طی روز منجر شود. همچنین مصرف منابع پروتئینی از جمله تخم مرغ، مرغ، ماهی و گوشت برای حفظ سلامت ماهیچه ها و جلوگیری از تحلیل رفتن آنها ضروری می باشد.
"نسرین نسیمی" کارشناس ارشد تغذیه بالینی دانشکده تغذیه و علوم غذایی

پایان خبر

 


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشکده
  • کد خبری : 23292
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید